Despre noi

Plăcerile nu trebuie să ucidă!
Tracy’s este o companie care se bazează pe un principiu simplu: Sănătatea! Clienții noștri sunt cei mai importanți și de aceea ne propunem să le oferim produse de înaltă calitate, certificate și verificate de toate forurile competente. Țigările electronice sunt viitorul oricărui fumător care se respectă și noi ne-am propus să vi le oferim la cele mai avantajoase prețuri și la o calitate superioară. La Tracy’s comercializăm și utilizăm țigările electronice și credem într-o plăcere lipsită de fum, monoxid de carbon și gudron.

De ce să ne alegi pe noi
Motivele sunt multe dar unul dintre cele mai importante este faptul că la Tracy’s toate produsele sunt originale! Îți oferim o gamă variată de țigări eletronice, vaporizatoare, lichide cu arome unice care îți vor transforma fiecare zi într-o nouă experiență și accesorii utile pentru vaperul din tine! Producătorii care lucrează cu noi sunt cei mai buni la nivel global, cu o îndelungată experiență în domeniul țigărilor electronice, iar noi îți aducem produse noi constant astfel încât să te bucuri de cea mai mare gamă de opțiuni. Spre deosebire de companiile care comercializează copii ale țigărilor electronice, cu o calitate îndoielnică, noi ne propunem să îți oferim doar produse originale din mai multe colțuri ale lumii precum S.U.S și ASIA, astfel încât să ai întradevăr de unde alege cea mai bună țigară electronică pentru nevoile tale.

Echipa noastră este o echipă de profesioniști atât în ceea ce privește comercializarea dar și folosirea țigărilor electronice. Ai înțeles bine: și noi suntem vaperi și ne mândrim cu asta! Când am descoperit că fumatul nu se compară cu o țigară electronică bine aleasă și o aromă perfectă, am decis să îți împărtășim această experiență pentru a te bucura și tu de ea. Toate țigările electronice pe care le găsești la Tracy’s trec testul exigenței și depășesc așteptările de la prima folosire. Toate produsele Tracy’s sunt importate direct de echipa noastră, fără intermediari și fără compromisuri și fiecare achiziție este testată cu maximă atenție astfel încât să fim siguri că îți oferim produse de înaltă calitate!

Suntem aici pentru tine
Știm că nu este de ajuns să vrei să fii vaper, trebuie să fii și informat corect iar la acest capitol vom fi prietenii tăi de nădejde! Într-o lume care se extinde zilnic cum este cea a țigărilor electronice, invadată de modele noi și arome din ce în ce mai apetisante, noi îți stăm la dispoziție pentru a te ajuta să alegi ce ți se potrivește cel mai bine. Dacă ai întrebări cu privire la un produs, sau pur și simplu vrei să înțelegi cum funcționează o țigară electronică și cum te poate ajuta să te lași de fumat, sună-ne și vom fi alături de tine cu toate informațiile de care ai nevoie iar tu te vei bucura de o viață lipsită de riscurile la care fumatul te expune în fiecare zi. Informațiile vă stau la dispoziție și pe diferitele secțiuni de pe site, unde puteți găsi detalii despre fiecare produs în parte, știri și întrebări frecvente. Să ținem legătura cu clienții noștri este plăcerea noastră.

La Tracy’s, clientul este cel mai important!
Un lucru este cert: ne dorim clienți mulțumiți care să revină la noi cu drag și cu care să ținem legătura. Ai cumpărat ceva de la noi? Te așteptăm să ne spui cât de mulțumit ai fost și te răsplătim cu bonusuri de fidelitate, coduri de reduceri și chiar concursuri surpriză premiate cu produse noi și accesorii unice pe care să le folosești cu încredere! Dacă produsul pe care l-ai achiziționat nu este cel potrivit pentru tine, îl putem înlocui cu o altă variantă pe care o vom stabili împreună în urma unei discuții telefonice, așadar, nimic nu rămâne nesoluționat și nu ne vom opri până când tu nu vei fi mulțumit! Avem mereu disponibilitatea, amabilitatea și plăcerea să vorbim cu clienții noștri chiar și atunci când ne contactează doar pentru a se informa cu privire la un produs sau o gamă de produse. Echipa noastră îți va sta la dispoziție și va pune mereu nevoile tale pe primul loc, așadar te invităm să ne suni cu încredere!

Tracy's © 2019 Web Design By IT eXclusiv