ATOMIZORUL H2-G2, o revoluție în lumea țigărilor electronice!

 

ATOMIZORUL H2-G2, o revoluție în lumea țigărilor electronice!


Atomizorul H2-GS, revoluționează atomizoarele cu care v-ați obișnuit și vine în întâmpinarea confortului oricărui vaper care se respectă. Construit special pentru a fi folosit cu ușurință, atomizorul este compatibil cu toate bateriile EGO-T și elimină toate defectele atomizoarelor clasice CE4 și CE5. Prima îmbunătățire este lipsa siguranței bazată pe funie, care a fost înlocuită cu un suport metalic ce nu necesită înlocuire frecventă astfel că veți economisi și bani și timp.

Clearomizorul (sau atomizorul) GS-H2 este realizat dintr-un material rezistent, transparent și are un design plăcut, oferit într-o gamă variantă de culori pentru a se potrivi perfect cu bateria pe care o folosiți. Capacitatea atomizorul GS-H2 este una generoasă, de 1,6 ml iar rezistența de 2,4 Ω este situată în partea de jos a atomizorului. Înlocuirea rezistenței este ușor de realizat iar principalul avantaj este faptul că nu se mai pierde lichid deoarece atomizorul se ține cu muștiucul în jos iar defiletarea se face prin partea metalică, lucru care nu putea fi realizat la atomizoarele clasice.

Încărcarea atomizorului cu lichid este deasemenea facilă. Lichidul se introduce în partea dintre marginea atomizorului și tija centrală, cu ajutorul sticluței speciale în care este depozitat lichidul. Atenție: Lichidul nu trebuie introdus în centrul atomizorului, partea centrală fiind folosită pentru inhalare! Totodată, atomizorul este gradat astfel încât să puteți urmări limita superioară de umplere și să nu folosiți mai mult lichid decât este nevoie.

            Pe lângă toate aceste avantaje de necontestat, atomizorul GS-H2 aduce și o siguranță sporită atunci când este folosit. Astfel nu veți mai avea surpriza neplăcută de a gusta lichidul la inhalare și nici nu riscați să pierdeți lichid în momentul în care nu folosiți țigara electronica, prin scurgeri nedorite cauzate de poziția în care este plasat atomizorul.

            Atomizorul GS-H2 este recomandat atât pentru începători, cât și pentru vaperii avansați, care vor să se bucure de țigara lor electronica într-un mod cât mai comod și fără riscuri! Acum puteți achiziționa noul atomizor GS-H2, împreună cu alte gadgeturi și produse de vapat, la www.tracys.ro, singurul magazine online de țigări electronice care urmăresște standardele internaționale de siguranță, eficiență și confort! 

Tracy's © 2019 Web Design By IT eXclusiv