ATMOS BOSS KIT ARGINT

Preţ: 299,00Lei

Atmos Boss - Vaporizer Pen

Atmos Boss este un vaporizator premium pentru destinat pentru vaporizarea plantelor uscate si este primul vaporizator fabricat in SUA care ofera vaporizare pura cu zero ardere!

The Boss este echipat cu material inoxidabil rezistent in timp si are o camera de incalzire termorezistenta care ofera beneficii maxime utilizatorului!Filtrul ceramic face ca vaporizarea sa fie la inalte standarde si sanatatea utilizatorului sa nu fie pusa in pericol. Practic vorbind, plantele nu vin in contact cu mecanismul de incalzire si astfel nu se ard in timpul folosirii. Temperatura este perfect controlata astfel ca plantele sa fie incalzite fara a fi arse. Rezultatul este o vaporizare sanatoasa, plina de savoare si stil de care trebuie sa se bucure orice fumator! 

The Boss este un vaporizator elegant, portabil, durabil si discret. ATMOS a atins perfectiunea prin acest model, atat la exterior cat si in interior. The Boss are dimensiunea perfecta pentru a fi purtat intr-un buzunar sau o geanta, fara a atrage atentia. 

Atmos Boss este bijuteria din coroana Atmos. De departe cel mai bun vaporizator realizat de Atmos, perfect pentru a fi purtat oriunde si folosit cu incredere vreme indelungata! Vaporizatorul vine incarcat si gata de folosire imediat ce il scoateti din cutie! 


CONTINE:

1 x Baterie Lithium Ion Atmos Boss

1 x Camera de incalzire Atmos Boss

1 x Filtru ceramic

1 x Filtru plasa

1 x Mustiuc din cauciuc special Atmos

1 x Periuta de curatare

1 x Miny ustensile kit

1 x Incarcator de perete

1 x Incarcator USB

1 x Manual de folosinta

1 x Cutie cadou neagra

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău             Bun

Produse înrudite

Etichete: BOSS, KIT, ARGINT

Tracy's © 2019 Web Design By IT eXclusiv